Ребека Фъргюсън ще участва в “The Magic Faraway Tree“

Снимка: Getty Images

Ребека Фъргюсън ще участва в “The Magic Faraway Tree“

Снимка: Getty Images
Сподели

Ребека Фъргюсън подписа договор за участие в предстоящата филмова адаптация на „The Magic Faraway Tree“ на Енид Блайтън.

Фъргюсън се присъедини към актьорския състав в ролята на Дама Снап, ужасяващата директорка на училището.

В момента филмът се снима в Англия

в студиото Shinfield. Адаптацията е дело на носителя на наградата БАФТА Саймън Фарнаби („Уонка“, „Падингтън 2“), а режисьор на филма е Бен Грегор („Британия“, „Кукувицата“, “Black Ops“, „Бащинство“).

Снимка: Getty Images

Фъргюсън се присъединява към актьорския състав, който, както беше обявено по-рано, включва Андрю Гарфийлд („Тик, тик… БУМ!“, „Възражение по съвест“) и Клеър Фой (“All of Us Strangers“, “Women Talking“).

„Ребека е забележителна на екрана,

един от най-добрите актьори на своето поколение, и ще бъде зашеметяващо допълнение към нашия филм“, каза Грегор.

Филмът, базиран на любимата поредица на Блайтън „The Faraway Tree“, разказва за семейство Томпсън, което се премества в английската провинция и открива вълшебно дърво. Обитателите на фантастичното дърво пренасят посетителите в далечни земи, като поставят началото на поредица от причудливи приключения.

Списъкът с роли на Фъргюсън за 2024 г. включва роли във филма “Peaky Blinders“ с Килиан Мърфи,Mercy“ с Крис Прат и предстоящия филм на Катрин Бигълоу. Премиерата на втория сезон на сериала на Apple „Silo“, в който тя участва и продуцира, е насрочена за 15 ноември.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас