Робърт Дауни-младши се завръща в „Отмъстителите“

Снимка: Matt Winkelmeyer / Getty Images

Робърт Дауни-младши се завръща в „Отмъстителите“

Снимка: Matt Winkelmeyer / Getty Images
Сподели

Носителят на „Оскар“ Робърт Дауни-младши обяви завръщането си в поредицата филми за супергерои на „Марвел“ на Комик-Кон събитие в събота, 27 юли. Това се случва на фона на усилията на компанията да вдъхне нова сила на печелившия франчайз, предаде АФП.

Кинозвездите Харисън Форд и Педро Паскал бяха официално обявени като новите лица супергеройската киновселена на „Марвел“. Тя спечели безпрецедентните 30 млрд. долара в боксофиса, но през последните години пострада от множество провали.

Президентът на „Марвел“ Кевин Фийдж разкри пред многобройните фенове на фестивала в Сан Диего детайли за предстоящи филми, но никой не събра толкова овации, колкото завръщащият се Робърт Дауни-младши.

Снимка: Marvel Studios

Актьорът, който даде старт на вселената със „Железният човек“ през 2008 г., ще се завърне в абсолютно различна роля. Тази на Доктор Дуум, значим злодей от комиксите. ,,Какво да ви кажа, обичам да играя сложни персонажи“, коментира Дауни-младши.

С три нови филма, които ще излязат по кината през 2025 г., включително „Thunderbolts“, и с очакването братята Русо да се завърнат като режисьори на следващите „Отмъстители“, Marvel се надява да си върне феновете и да разпали отново пламъка на франчайза. Обявяването на Робърт Дауни младши в ролята на нов супергерой вече предизвиква огромен интерес. Това съобщи Sortir à Paris.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас