Ще се завърнат ли Сандра Бълок и Никол Кидман за „Приложна магия 2 „?

Снимка: Courtesy Everett Collection

Ще се завърнат ли Сандра Бълок и Никол Кидман за „Приложна магия 2 „?

Снимка: Courtesy Everett Collection
Сподели

Сандра Бълок и Никол Кидман водят преговори с Warner Bros. за продължение на хитовия филм от 1998 г. „Приложна магия“., пише Variety. В първия филм те се превъплъщават в ролите на сестрите магьосници Оуенс, които се оказват въвлечени в свръхестествено приключение. Режисиран е от Грифин Дън и е адаптация на едноименния роман на Алис Хофман от 1995 г.

Снимка: Courtesy Everett Collection

Феновете започнаха да се вълнуват от новината за „Приложна магия“ в неделя (9.06), когато в полунощ в TikTok беше публикувана сцена от първия филм. С това се обяви, че той вече е достъпен в цифров формат и може да се гледа във видео платформата Max (HBO). Голямата новина обаче беше запазена за понеделник сутринта, когато стана ясно, че

„Практическа магия 2“ е официално в процес на работа.

Филмът разказва за жените от семейство Оуенс. Това са група  дами, надарени с магически способности, но са прокълнати от своята общност. След като е изоставена от любимия си, бременна и сама, Мария Оуенс прави заклинание върху себе си – да не може никога повече няма да изпита мъката на любовта.

„С нарастването на горчивината ѝ заклинанието се превърна в проклятие“.

Проклятие за всеки мъж, който се осмели да обича жена Оуенс. Главните героини са решени да променят това и да се освободят от цял живот злонамерени слухове сред жителите на родния им град.

Оригиналният филм е характерен и със страхотната музика на Алън Силвестри. Саундтракът е пълен с истински гениални музикални произведения. Той включва запис на песните  „Crystal“ и „If You Ever Did Believe“ на Стиви Никс заедно с „A Case of You“ на Джони Мичъл.

Актуално

Избрано за вас