Сезон 3 на „Еуфория“ се отлага

Снимка: HBO

Сезон 3 на „Еуфория“ се отлага

Снимка: HBO
Сподели

Сезон 3 на сериала на HBO „Еуфория“ е отложен.

„HBO и Сам Левинсън остават решени да направят изключителен трети сезон“, заяви говорител на HBO пред Variety. „Междувременно даваме възможност на нашия популярен актьорски състав да се възползва от други възможности“.

Сценариите за сезон 3 все още се пишат.

Новината идва след съобщението, че продължението на сериала е напълно прекратено.

Продукцията на третия сезон на сериала дълго време е отлагана, отчасти заради стачките в Холивуд и смъртта на Ангъс Клауд, който играе местния наркодилър Фес. Сериалът също така изстреля повечето от актьорите си – включително Зендая, Джейкъб Елорди, Сидни Суини и Хънтър Шафър – във висшия елит на Холивуд, което затрудни координирането на производствените графици.

През ноември 2023 г. HBO потвърждава, че

премиерата на третия сезон на сериала се очаква през 2025 г.,

което означава, че ще има поне тригодишна пауза между сезоните, тъй като сезон 2 дебютира през януари 2022 г. Поради продължителността на периода между сезоните се появиха слухове, че третият сезон ще се проведе след петгодишен скок във времето.

В интервю за Джими Фалън през януари Елорди се пошегува, че сезон 3 ще трябва да се развива в бъдещето, защото в противен случай „ще изглежда малко странно“.

„Надявам се да е скоро, защото иначе ще трябва да ме направят като Бенджамин Бътън или нещо подобно“, каза той. „Ще ме заболи гръбнакът, когато се разхождам по коридора“.

Снимка: HBO

В „Еуфория“ участват още Мод Апатоу, Ерик Дейн, Алекса Деми, Ника Кинг, Сторм Рийд, Колман Доминго и Остин Ейбрамс.

Филмът проследява Ру (Зендая), тийнейджърка, зависима от наркотици, която се бори да остане трезва и да се адаптира към гимназията след рехабилитацията. Въпреки че сериалът получи много похвали, a

Зендая спечели две награди „Еми“ за ролята си на Ру –

той предизвика и отпор заради сексуалното си съдържание и изобразяването на употребата на наркотици.

Актуално

Избрано за вас