Ситуацията е ,,Код: Червено“ с Дуейн Джонсън и Крис Евънс

Снимка: Alexandra Films PLC

Ситуацията е ,,Код: Червено“ с Дуейн Джонсън и Крис Евънс

Снимка: Alexandra Films PLC
Сподели

Актьорите Дуейн Джонсън и Крис Евънс от ,,Капитан Америка“ и от ,,Черния Адам“ да се съберат в коледен филм ,,Код: Червено в ролята на полицаи. Те ни потапят в приключение, изпълнено с щуротии и комедия.

Трейлърът е комбинация от екшън и фентъзи сцени. Когато Джей Кей Симънс, в ролята на Дядо Коледа, е отвлечен, това кара началника на охраната на Северния полюс Калъм Дрифт (Джонсън) да се съюзи с най-прочутия ловец на глави в света Джак О’ Мали (Евънс). Целта е да намери и да спаси Коледа.

Двойката се озовава в съоръжение, пълно със затворени фантастични същества, сред които е и страховитият Крампус (Кристофър Хивджу). Така изведнъж настъпва хаос, тъй като тези същества се пренасят в реалния свят, в резултат на което на плажа нахлуват отвратителни снежни човеци.

Снимка: Alexandra Films PLC

Един от най-добрите комедийни моменти между цялото действие е, когато Калъм превръща кола Hot Wheels в Chevrolet Corvette. Това кара Джак да се запита дали същата технология не може да се използва за фигурка на Жената чудо. За съжаление, това всъщност не е така.

Филмът е режисиран от Джейк Касдан, режисьор на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, а сред останалите актьори са Киърнан Шипка (Chilling Adventures of Sabrina), Луси Лиу (Charlie’s Angels) и Бони Хънт (Jumanji).

Снимка: Alexandra Films PLC

Бюджетът на филма ,,Код: Червено“ достига 250 млн. щатски долара поради закъсненията на Джонсън. По време на продукцията и други непрофесионални изстъпления, които продължават и след работата му по ,,Бързи и яростни“.

,,Код: Червено“ ще бъде пуснат по кината на 15 ноември 2024 г.

Актуално

Избрано за вас