Звездата на Мария Бакалова отново ще грее в комедия

Снимка: Getty Images for Elton John AIDS

Звездата на Мария Бакалова отново ще грее в комедия

Снимка: Getty Images for Elton John AIDS
Сподели

След ролята си на Ивана Тръмп (бившата съпруга на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп) в драмата „Стажантът“ Мария Бакалова се завръща към комедийния жанр с независимия филм „All Night Wrong“. Българската актриса ще си партнира с американския актьор Зак Чери („Severance“). Режисьор на проекта е Джейсън Джеймс. Неговото портфолио включва романтичния „Entanglement“ и трилъра „Exile“, съобщава „Дедлайн“.

Бакалова и Чери са във водещите роли като Гари и Ел. Гари е страхливец по природа, а Ел скорошна вдовица, която все още преживява загубата. Двамата се намират през приложение за онлайн запознанства. Срещата обаче няма да мине гладко – особено когато

двамата се озовават в кола с мъртво тяло и 40 хил. долара кеш.

Следва „водовъртеж от лоши решения и опасни срещи”, а нощта на Гари и Ел се превръща в „хаотично пътешествие, изпълнено с бой, мистерия и последици, които ще променят животите им завинаги”, става ясно от синопсиса.

„Филмът е за двама души с разбити сърца, които се срещат онлайн с грешна мотивация, но откриват по нещо за другия – и за себе си – в рамките на една хаотична нощ – казва режисьорът, цитиран от „Площад Славейков“. – „Мария и Зак са дуото, от което не знаехме, че се нуждаем“.

 Продукцията е подкрепена от продуцентски компании от Канада и Великобритания.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас