Снимат филм за Minecraft с Джейсън Момоа

Снимка: Warner Bros.

Снимат филм за Minecraft с Джейсън Момоа

Снимка: Warner Bros.
Сподели

Цветният кубичен свят на Minecraft оживява.

Беше представен първият тийзър трейлър на „A Minecraft Movie“, предстоящата игрална адаптация на популярната игра. Във филма участват Джейсън Момоа, Даниел Брукс и Джак Блек.

В трейлъра Момоа е сложил наистина луда перука до раменете с начупен бретон. Той влиза в пикселизирания свят на Minecraft заедно с Брукс, звездата от „Сряда“ Ема Майерс и Себастиан Юджийн Хансен.

Снимка: Warner Bros.

Докато се впускат в магическо приключение, те се сблъскват с няколко персонажа от Minecraft, като например бах-ин-блейт, зли прасета и случаен човек на име Стив (Черния).

„Всичко, за което можеш да мечтаеш тук, можеш да го направиш“,

казва Блек в клипа, докато на заден план звучи „The Magical Mystery Tour“ на The Beatles.

Героят на Момоа – Гарет „Човекът боклук“ Гарисън – и тримата му приятели-неудачници „се борят с обикновени проблеми. Тогава внезапно са издърпани през мистериозен портал в Свръхсвета: странна, кубична страна на чудесата, която процъфтява благодарение на въображението“, се казва в официалния синопсис на филма.

Снимка: Warner Bros.

За да се приберат у дома, приключението им ги предизвиква „да бъдат смели и да се свържат отново с качествата, които правят всеки от тях уникално креативен. Както и уменията, от които се нуждаят, за да процъфтяват отново в реалния свят“.

От Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures „A Minecraft Movie“ е режисиран от Джаред Хес, чиято предишна работа включва „Napoleon Dynamite“ и „Masterminds“.

Това е първата по рода си адаптация на популярната видеоигра, която дебютира през 2011 г.

Видеоиграта Minecraft позволява на потребителите да изследват и създават уникални светове, като изграждат всичко, което пожелаят, с виртуални триизмерни блокове.

Премиерата на „ A Minecraft Movie“ в кината ще се състои на 4 април 2025 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас