„Stranger Things“ представя компилация от осем отделни „филмa“

Снимка: Getty Images

„Stranger Things“ представя компилация от осем отделни „филмa“

Снимка: Getty Images
Сподели

Американската актриса Мая Търман-Хоук споделя актуална информация за снимките на петия и последен сезон на „Stranger Things“.

Сериалът на Нетфликс преминава през много изпитания от премиерата досега. Снимките на четвърти сезон на научнофантастичния сериал бяха спрени през март 2020 г. заради пандемията, а петият сезон беше отложен заради стачката на сценаристите и актьорите през 2023 г. Снимките на този последен сезон започнаха през януари 2024 г., като Хоук се пошегува в предаването Podcrushed: „Този сериал беше малко прокълнат“.

,,Нашите шоурънъри Мат и Рос поемат голяма отговорност. Те разполагат с невероятен екип от сценаристи.“, каза тя. „Те пишат много и са много сериозни по отношение на качеството на следващата част от сериала. Изработването на всеки сезон отнема много време, както и заснемането им“.

Снимка: Fan art by @almirondesign on Twitter.

Хоук подчертава: „В общи линии правим осем филма. Епизодите са много дълги“.

Петият и последен сезон на „Stranger Things“ ще се състои от осем епизода, а Хоук отбеляза, че заснемането на тази последна глава от сериала ще отнеме около една година. Това съобщи DEADLINE.

Малки детайли 

През 2022 г. актрисата сподели надеждите си за последния сезон на „Stranger Things“, като каза, че иска Робин да има „геройски момент“.

,,Бих искала да умра с чест, както всеки актьор. Харесва ми начинът, по който братята Дъфър обичат своите актьори. Причината да пишат толкова красиво за мен и за всички останали е, че се влюбват в актьорите и героите си и не искат да ги убиват. Мисля, че това е прекрасно качество, което притежават, и не бих си го пожелала“, казва тя пред Rolling Stone.

Когато сезон 4 на „Stranger Things“ приключи, Робин имаше приятелка, която ще влезе в последния сезон. Това накара Хоук да изпитва „смесени“ емоции относно тази сюжетна линия.

,,Обичам герои, при които любовният живот не е в центъра на съществуването им“, казва Хоук пред Yahoo! Entertainment през юни 2023 г.

Актрисата обяснява, че приятелката на Робин би отнела от екранните сцени със Стив на Джо Кири.

,,Приятелството със Стив е толкова специално“, добави Хоук. „А приятелствата ми носят много през целия ми живот. Мисля, че те са наистина важни и заслужават своето ефирно време“.

Актуално

Избрано за вас