„Джентълмените“ на Гай Ричи става сериал по Netflix

„Джентълмените“ на Гай Ричи става сериал по Netflix

Сподели

Налейте си чаша първокласно уиски и се пригответе, защото съвсем нов сериал на Гай Ричи идва, за да открадне вниманието ви.

Джентълмените“, комедийният екшън на Гай Ричи от 2019 г., ще има продължение на малкия екран. Сериалът ще бъде със същото заглавие и вече има първи трейлър.

Премиерата му ще  е през март.

Той запознава телевизионната аудитория с нова част от света, който първоначално оживява в едноименния филм на Ричи. Макар че героите в предстоящото телевизионно шоу ще бъдат напълно различни от тези във филма, „Джентълмените“ ще имат същия заряд – заедно с куп свежи трикове в добре ушития си ръкав, както разкрива новият трейлър.

В оригиналния филм участваха Матю Макконъхи, Чарли Хънам, Колин Фарел, Джеръми Стронг, Хю Грант и други. Действието на сериала ще се развива във вселената, вече изградена във филма от 2019 г., но с нови персонажи. В телевизионната версия на „Джентълмените“ звездата от сериала „Белият лотос“ и филма „Дивергенти“

Тео Джеймс е в ролята на Еди Хорниман,

херцога на Халстед. Той неочаквано наследява голямото имение на баща си, но само за да установи, че то вече е част от криминалната империя, изградена върху търговия с марихуана.

Така той се оказва въвлечен в света на престъпността – по-специално в  индустриалната империя за канабис на Боби Глас (Рей Уинстоун) в Ийст Енд в Лондон. Кая Скоделарио е в ролята на Сузи Глас, безскрупулна дъщеря на Боби, която се занимава с ежедневната дейност на наркокомпанията.

Еди се опитва

да надвие мошениците в собствената им игра,

но малко по малко започва да развива вкус към ъндърграунд света.

Ричи е начело на екшън драмата като създател, съсценарист, изпълнителен продуцент и режисьор на първите два епизода.

„Светът на „Джентълмените“ представлява част от мен“, каза Ричи пред Netflix през ноември миналата година.

„Очакваме с нетърпение да върнем феновете в този свят,

да представим нови герои и техните истории и съм развълнуван да го направя с този изключително талантлив актьорски състав“.

„Джентълмените“ ще тръгне в Netflix през март 2024 г.

Актуално

Избрано за вас