Уил Смит става ветеран от войната в нов филм

Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Уил Смит става ветеран от войната в нов филм

Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images
Сподели

Уил Смит е избран за главната роля в криминалния екшън „Sugar Bandits“ – филм, базиран на книгата „Дяволи в изгнание“ от 2010 г. на автора Чък Хоган.

55-годишният актьор, който е носител на „Оскар“, ще се превъплъти в образа на ветеран от войната в Ирак на име Нийл Мейвън. Той създава съюз с други военни, насочен

срещу търговията с наркотици в Бостън,

информира Variety. Изданието съобщи още, че сценарият е писан от Хоган, а филмът ще бъде представен на Европейския филмов пазар.

Проектът, в който участва Смит, е вторият му по-сериозен ангажимент след съвместната му работа с Антоан Фукуа през 2022 г. по снимките на „Еманципация“. С него той  се завърна след шамара, който удари на Крис Рок

на наградите „Оскар“. Комикът се подигра на съпругата му Джейда за това, че няма коса, припомня dir.bg

Впоследствие Смит се извини многократно за инцидента и

подаде оставка от Академията за филмово изкуство и наука.

Това се случи реди да му бъде наложена 10-годишна забрана да участва в церемониите по връчване на Оскарите. В извинението, което поднесе през юли 2022 г. в онлайн клип, актьорът заяви, че съпругата му „няма нищо общо“ с нападението му над Рок.

„Съжалявам, Крис, за поведението ми тогава, беше неприемливо. Насреща съм, когато си готов да разговаряме“, гласеше част от извинението на Уил. 

Актуално

Избрано за вас