„Yellowstone“ се завръща на екран, но без ключов персонаж

Снимка: PARAMOUNT

„Yellowstone“ се завръща на екран, но без ключов персонаж

Снимка: PARAMOUNT
Сподели

Актьорът Кевин Костнър публикува видео в социалните мрежи, в което потвърждава отдавнашните спекулации около сериала „Yellowstone“.  Той разкри, че е приключил с неоуестърн драма „Yellowstone” на Paramount+.

„Сериалът „беше нещо, което наистина ме промени“. Обичах го и знам, че вие го обичахте. Просто исках да ви кажа, че няма да се върна. Обичам отношенията, които успяхме да развием и ще се видим в киното“, казва той във видеото.

Втората половина на пети сезон на „Yellowstone“ ще се завърне на 10 ноември. Броят на епизодите все още не е обявен.

„Обичах сериала“, казва Костнър пред списание People тази седмица.

„Харесаха ми хората в шоуто. Хареса ми за какво става дума. Обичам този свят… Винаги съм чувствал, че… може би е интересен момент да се върна и да завърша митологията на това съвременно семейство. И ако това се случи, бих се включил в него, ако съм съгласен с начина, по който се прави”, изтъква той.

Голяма част от творческата енергия на Костнър, както и личните му финанси, са свързани с независимото финансиране на филма „Хоризонт“ – обширна и амбициозна поредица от уестърни, които той ще режисира, ще изпълнява главните роли, ще бъде съавтор и продуцент.

Носителят на „Оскар“ е замислил поредица от четири филма, като „Хоризонт: Американска сага – глава 1“ ще излезе по кината на 28 юни. Световната му премиерата се състоя на тазгодишния филмов фестивал в Кан, където разплаканият Костнър стана свидетел на четири и половина минутни овации.

Последвайте ни в:

Актуално