Залогът е „всичко или нищо“ с новия филм „Лоши момчета“

Снимка: Google Play

Залогът е „всичко или нищо“ с новия филм „Лоши момчета“

Снимка: Google Play
Сподели

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като „Смъртоносно оръжие“ и „Ченгето от Бевърли Хилс“, дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури и Маркъс Бърнет.

Те са по-известни с прозвището си „Лоши момчета“.

Филмът предложи свеж, забавен и изключително кинетичен прочит на buddy cop историите и екшън комедиите. Превърна Уил Смит в световна звезда и даде началото на изключително успешния и обичан франчайз, който на 7 юни се завръща на големия екран с най-експлозивната си част до момента – „Лоши момчета: Всичко или нищо“.

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години.

Снимка: Forum Film

С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага. Но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители? Или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно –

където са Лошите момчета, забавлението и премеждията са неизбежни.

Първият трейлър на „Лоши момчета: Всичко или нищо“ разкрива, че новият филм не отстъпва по нищо на своите предшественици. Лентата притежава онази иконичната смесица от спиращ дъха екшън и скандален хумор, която направи „Лоши момчета“ толкова популярен и обичан от феновете франчайз.

Снимка: Forum Film

Режисьори на „Лоши момчета: Всичко или нищо“ са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, „Лоши момчета завинаги“). Сценарият е на Крис Бремнър, а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит.

В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн. Както и Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Филмът „Лоши момчета: Всичко или нищо“ тръгва по кината от 7 юни.

Актуално

Избрано за вас