Започнаха снимките на „Шантав петък“ 2

Снимка: Disney

Започнаха снимките на „Шантав петък“ 2

Снимка: Disney
Сподели

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис най-накрая отново са заедно на снимачната площадка. Disney пусна първи кадри зад кулисите на продукцията „Шантав петък 2“. Тя официално вече е в процес на снимки. Лоън и Къртис се превъплъщават в ролите на Анна и Тес Колман.

Disney все още не са обявили подробности за сюжета на продължението на любимата комедия от 2003 г., но студиото вече потвърди, че „Шантав петък 2“ ще бъде открит в киносалоните през 2025 г. Оригиналният филм събра 160 млн. долара в кината по света.

Към Лоън и Къртис в продължението се присъединяват Марк Хармън,

Чад Майкъл Мъри, Кристина Видал Мичъл,

Хейли Хъдсън, Люсил Сунг, Стивън Тоболовски и Розалинд Чао.Сред новите актьори са Джулия Бътърс, Мани Хасинто, Майтрей Рамакришнан и София Хамънс.

Disney официално обяви продължението през март тази година, предаде Variety. Режисьор на филма е Ниша Ганатра. За последно тя е режисирала епизодите на „Добре дошли в Chippendales“ на Hulu и е режисирала игралните филми „Висока нота“ с участието на Дакота Джонсън и Трейси Елис Рос. Работила е и по „Късна нощ“ с участието на Минди Калинг и Ема Томпсън.

Къртис за пръв път предизвика интерес към втория филм, когато през октомври 2022 г. заяви пред „The View“, че лично е „писала на Disney“ за желанието си да направи продължение. Продуцентът на оригиналния филм Андрю Гън се завръща за продължението заедно с бившата изпълнителна директорка на Disney Кристин Бър.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас