Започват снимките на втория сезон на хитовия сериал „Wednesday“

Снимка: HELEN SLOAN/NETFLIX

Започват снимките на втория сезон на хитовия сериал „Wednesday“

Снимка: HELEN SLOAN/NETFLIX
Сподели

Вторият сезон на хитовия сериал “ Wednesday „ започва снимачен процес в Ирландия. От Netflix разкриха пълния състав, който ще се включи в него, пише Variety.

Снимка: medium.com

Джена Ортега се завръща в главната роля, а Катрин Зита-Джоунс, Луис Гусман, Исаак Ордонез и Луянда Унати Люис-Няво  влизат като редовни участници в сериала през неговия втори сезон.  Ема Майерс, Джой Съндей, Хънтър Духан, Виктор Доробанту, Муса Мостафа и Джорджи Фармър също ще се завърнат. Гостуващи роли в сериала ще имат и Фред Армисен и Джейми Макшейн. 

Снимка: vogue.uk.co

Забележимо е отсъствието на Пърси Хайнс Уайт, който участва в сезон 1 като Ксавие Торп. През 2023 г. Хайнс Уайт разкритикува „кампания за дезинформация“, след като срещу него бяха отправени обвинения в сексуално посегателство в социалните медии.

Netflix разкри и състава на гостуващите звезди, който включва: Кристофър Лойд („Семейство Адамс“, „Завръщане в бъдещето“), Джоана Лъмли („Излъжи ме веднъж“, „Абсолютно страхотно“), Франсис О’Конър („Безследно изчезнали“, „Дванайсет“), Хейли Джоел Осмънт („Методът Комински“, „Някой, когото познавах“), Хедър Матарацо („Дневниците на принцесата“, „Писък“) и Джоонас Суотамо.
Снимка: Pinterest.com
Феновете си спомнят, че Лойд изигра чичо Фестър в два от филмите „Семейство Адамс“ през 90-те години на миналия век, въпреки че Армисен пое ролята на Фестър в първия сезон на “ Wednesday „.
В Сезон 1  актрисата Кристина Ричи, изиграла ролята на Уенздей през 90-те, се появи в ролята на учителката Мерилин Торнхил.
„Развълнувани сме, че цялото семейство Адамс ще се запише в Академията „Невърмур“

този сезон заедно с мечтания актьорски състав от познати и непознати лица“, казват създателите на филма Ал Гоф и Майлс Милар.

“ Wednesday „ дебютира през ноември 2022 г. и мигновено се превръща в огромен хит за Netflix. Той се нарежда  сред най-гледаните сериали, които платформата някога е излъчвала. 

Снимка: medium.com

Сериалът беше номиниран за 12 награди „Еми“, като спечели четири от тях. Работата по сезон 2 се забави поради стачките на сценаристите и актьорите, които спряха работа в голяма част от Холивуд през 2023 г.

Актуално

Избрано за вас