Дан Фоглър става част от фантастичния свят на Aniventure Comic Con 2024

Снимка: Key Events & Communication

Дан Фоглър става част от фантастичния свят на Aniventure Comic Con 2024

Снимка: Key Events & Communication
Сподели

Актьорът и комик Дан Фоглър (Dan Fogler), познат от хитовия фентъзи спиноф „Фантастични животни“ („Fantastic Beasts“) – предистория на книжната и филмова поредица за Хари Потър,

идва в България на 6 и 7 юли

като специален гост на Aniventure Comic Con. Актьорът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала. Освен това ще разполага с няколко часа за автографи и снимки с феновете си в България. Освен с образа на Джейкъб Ковалски (Jacob Kowalski), Дан впечатлява и с участието си в сериалите The Walking Dead и The Offer, филмите Fanboys, Balls of Fury, Good Luck Chuck, Kung Fu Panda и много други.

Снимка: Key Events & Communication

Към него ще се присъедини и едно от най-популярните имена в косплей културата – ERZA Cosplay от Германия. Тя ще бъде част от международното жури на дългоочаквания косплей конкурс, който тази година ще даде невероятната възможност на двама косплейъри

да спечелят участие в Pop Culture Hiroshima в Япония.

Преди да стане част от „Магьосническият свят“ на Дж. К. Роулинг с ролята си във филмите „Фантастични животни и къде да ги намерим“, „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ и „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“, Дан Фоглър прави своя

дебют на Бродуей като Уилям Барфи

в пиесата The 25th Annual Putnam County Spelling Bee. Това му носи награда „Тони“ за „Най-добър актьор в мюзикъл“ през 2015 година.

Снимка: Key Events & Communication

Звездата му започва да грее все по-ярко, а успехите и предложенията за участия в големи холивудски продукции не спират. Така, днес Дан Фоглър се подписва в редица сериали и филми. Запомнящият се глас на актьора озвучава и хитовия анимационен филм „Кунг-фу панда“, където си партнира с Джак Блек и Джеки Чан. А заедно със Стийв Карел и Джим Кери стоят зад гласовете в „Хортън“/Horton Hears A Who!.

Наред с всички тези фантастични роли,

Фоглър пише и режисира пиеси и филми.

Няма да липсва и богато разнообразие от работилници, лекции и панели с гост-звезди и легендарни художници от света на комиксите. Както и демонстрации и прожекции, гейминг турнири с големи награди и oще много други атрактивни зони и участници.

Снимка: Key Events & Communication

Билетите за среща с актьора вече са налични и в ограничено количество в мрежата на Iventim и сайта на Aniventure Comic Con.

Актуално

Избрано за вас