Излиза албум с фотографии от снимачната площадка на „Благи деяния“

Снимка: Searchlight Pictures

Излиза албум с фотографии от снимачната площадка на „Благи деяния“

Снимка: Searchlight Pictures
Сподели

Книга на Йоргос Лантимос с фотографии от снимачната площадка на “Kinds of Kindness“/ „Благи деяния“ предстои да излезе на пазара.

Снимките режисьорът е заснел на снимачната площадка на филма в Ню Орлиънс и около нея.

Премиерата на филма се състоя в Кан, където Лантимос беше номиниран за Златна палма. Джеси Племънс получи наградата за най-добър актьор.

Снимка: Searchlight Pictures

В „Благи деяния“, издаден от Searchlight Pictures, участват Ема Стоун, Уилем Дафо, Джеси Племънс, Маргарет Куали, Джо Алуин и Хънтър Шафър.

Корицата на книгата; Снимка: MACK

Издателите от MACK, публикуваха и книгата на София Копола ARCHIVE, от която досега са продадени над 100 000 копия по целия свят.

„Ако „Благи деяния“ обединява три дискретно свързани разказа в един филм, то

книгата „I shall sing these songs be beautiful“ е четвърти, разгледан между страниците“,

казва Майкъл Мак от MACK Books.

„За разлика от повечето книги за киното, този том не е мемоаристика, основана на подобия на известния актьорски състав, препращаща към разпознаваеми сцени под формата на кадри от филма. Фотографиите на Йоргос използват актьорския състав и местата на снимачната площадка по фин начин. Опират се на неговия отличителен визуален език, за да изградят изцяло нова история, която се появява чрез специфичните предизвикателства и ограничения на книжната поредица.“

Снимка: MACK

От издателството казват, че

книгата умишлено не се придържа към хронологичната структура на „Благи деяния“,

като позволява на снимките да се превърнат във фрагменти от изцяло нова история. Фотографиите са преплетени с нови кратки текстове, написани от Лантимос, които напомнят за фрагментарната лирика на Сафо.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас