Август – жарко слънце и много нови заглавия в 7Arts.bg

Снимка: 7Arts

Август – жарко слънце и много нови заглавия в 7Arts.bg

Снимка: 7Arts
Сподели

Август пристига с обещания за жарко слънце, нежен морски бриз и много възможности да се „потопите“ в света на изкуството. Театър, мюзикъли, филми, сериали и концерти – можете да откриете всички тях на едно място – стрийминг платформата за изкуства 7Arts.bg. По традиция и през август предлагаме богата селекция от интригуващи заглавия и вълнуващи събития, на които можете да се насладите от всяка точка на света – при това на достъпна цена. Заинтригувахме ли ви? Ето и какво можете да очаквате през месец август в 7Arts.bg

Концерт на Тони Димитрова – 17 август

Не сте успели да си закупите билет за концерта на Тони Димитрова в Бургас преди да бъдат напълно разпродадени или живеете твърде далеч от Българското Черноморие, за да го посетите? Можете да го гледате в реално време само срещу 24,99 лв. от удобството на дома си. Изпълнителката е подготвила много музикални изненади и добро настроение за срещата си със своите съграждани и обещава един концерт, за който дълго ще се говори. Той достига до вас благодарение на стрийминг платформата за култура – 7Arts.bg. Само през последния месец потребителите ѝ получиха възможността да гледат от „първите редове“ оперния спектакъл „Аида“ и представлението „Урок по български“ на Театър „Българска армия“.  До края на годината платформата обещава още много музикални изненади.

Линк към билетите можете да откриете ТУК

БЪЛГАРСКО ДОКУМЕНТАЛНО КИНО

Снимка: Б+ Филм
„Който тръгнал е сам” гледайте ТУК

Режисьор: Ралица Димитрова

Провокативен филм, който представя екстремен вариант на съпротива срещу баналността на официалния свят чрез внимателно и търпеливо наблюдение на едно контракултурно семейство, избрало бягството от обществото. Затворени в едно мазе, самоналожили си изгнание в различността, те залагат единствено на развитието на Духа. Семейството изгражда живот извън матрицата с всичките му драматични последици.

Снимка: Б+ Филм
По особено жесток начин гледайте ТУК

Режисьор: Росен Елезов

Филмът представя преминаването през чистилището на мисълта и сърцето на голямата българска писателка Свобода Бъчварова. Разказва за нейната необикновена съдба сред превратностите на 20-ти век, за личната ѝ метаморфоза и  драматичен катарзис.

Снимка: Б+ Филм
Балада за Галилей гледайте ТУК

Режисьор: Ралица Димитрова

Клошар или гений, мъдрец или луд – Галилей Симеонов не се интересува от хорските сплетни и определения. 91-годишният професор от Художествената Академия и изящен график е избрал да живее на село – в къщата на дядо си, сред многобройните варианти и оригинали на негови картини. Този филм е резултат от продължилите над три години срещи с Галилей, по време на които той споделя късчета от живота и мислите си за изкуството, за великите личности от различни времена и географски пространства.

Снимка: Б+ Филм
Нашата стока е най-голямата реклама гледайте ТУК

Режисьор: Ралица Димитрова

Забавна и поучителна история на рекламата в България, през която наднича пътя на обществото ни към световната цивилизация.

Заглавия „под наем“

В 7Arts.bg можете да гледате и ексклузивни заглавия на нови продукции, които са извън каталога. За тях се заплаща отделно от абонамента. Ето и кои са те:

Снимка: stagerussia.com
„Граф Орлов” – гледайте срещу 9,99 лв.

Това е забележителна история за любов и предателство, базирана на един от най-драматичните епизоди в историята. Пищната постановка е разказана по блестящ начин от известния драматург и поет Джули Ким. Музиката е дело на композитора Роман Игнатиев.

Снимка: Кадър „Фантомът на операта“
„Фантомът на операта” гледайте от 15 август само срещу 9,99 лв.

Надарен с музикален талант, но прокълнат да има чудовищно лице, Ерик живее, скрит дълбоко в катакомбите под Парижката опера.  Когато чува ангелския глас на Кристин Даае, той е решен да я превърне в новата дива.

Снимка: Juan Conca
„Катедрала” гледайте ТУК само срещу 6,99 лв.

Режисьор: Хуан Долорес Кабайеро

Под артистичното ръководство на Хуан Долорес Кабайеро„Катедрала“ налага силната хореография на Патрисия Гереро. Тя навлиза дълбоко в законите и езика на театъра, за да се отърси от традиционното фламенко и да създаде свой собствен съвременен прочит.

Снимка: Кадър „Към бъдещето“
„Към бъдещето” гледайте ТУК само срещу 4,99 лв.

Режисьор: Евгения Танева

Физикът Асен вярва във възможността за пътуване във времето, което за други е силен признак на лудост. Всичко поема в нова посока, когато един ден се появява П.42 – човек от бъдещето. Тяхното приключение повдига фундаментален въпрос в съзнанието на Асен – кое време е неговото?

СЕРИАЛИ

Снимка: RAI/Paypermoon
„Не ме оставяй” гледайте ТУК

Режисьор: Чиро Миско

В ролите: Витория Пучини, Алесандро Роха, Сандра Чекарели и др.

Откриването на тяло на момче във венецианската лагуна връща полицайката Елена в града, който е напуснала преди двадесет години. Тази нова криминална драма е дело на създателите на „Гомор“ и „Нула, нула, нула“.

Снимка: Jo Voets
Синът гледайте ТУК

Режисьор: Франк Дево

Това е историята на бащата и гангстер Франк Пистон, който бяга в Мароко след обир преди 17 години. Той решава да се завърне в Брюксел, за да се помири със сина си. В хода на епизодите, съдбите им се преплитат, което ги води до нов опасен лов за съкровища във враждебната градска среда на Брюксел.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас