Магическото шоу C’est La Magie с предпремиерен спектакъл на 3 октомври

Снимка: C’est la Magie

Магическото шоу C’est La Magie с предпремиерен спектакъл на 3 октомври

Снимка: C’est la Magie
Сподели

Огромният интерес към предварително обявените седем представления на магическото шоу C’est La Magie създаде неочаквана новина за феновете на магията. Това подтикна организаторите да обявяват ново специално предпремиерно представление на 3.10 от 20:00 часа в зала 1 на НДК.

Новото представяне на петимата най-добри илюзионисти в света ще даде възможност ограничен брой зрители да се докоснат до вълнуващия свят на магията малко преди

официалния му старт на 4 октомври.

„Очаровани сме – интересът в България надмина всичките ни очаквания и затова заедно решихме, че ще успеем да вместим в програмата си още едно събитие. За да го постигнем, екипи от две държави бяха организирани до последната минута, за да подраним с пристигането си в София“, обясни Луис де Матос. Той е арт директор на продукцията.

Илюзионистите Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн, Луис де Матос и Ю Хо-Джин ще ви държат в напрежение от емоция. Те ще ви накарат да се съмнявате във видяното и със сигурност ще ви оставят във възторг в продължение на 2 часа.

Турнето на големите магьосници започна преди броени дни в Атина с безпрецедентен успех и отзвук. За него ще се говори дълго в гръцката столица. През изминалия уикенд в Белград всички представления бяха напълно разпродадени и мега спектакълът спечели сърцата на публиката.

Последен стоп е зала 1 на НДК в София. Не пропускайте да вземете своя билет за магическото събитие на годината и да бъдете сред първите, които ще имат привилегията да

се насладят на изумителни трикове и илюзии.

Билетите за всички представления за C’est la Magie са на разположение онлайн на ТУК. Можете и да ги намерите в касите на Easy Pay в цялата страна.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас