Адел се завръща в Европа, подготвя 4 концерта в Мюнхен

Снимка: Kevin Mazur/Getty Images

Адел се завръща в Европа, подготвя 4 концерта в Мюнхен

Снимка: Kevin Mazur/Getty Images
Сподели

За първи път от 2016 г. насам звездата на попмузиката Адел ще направи концерти в Европа. Британската певица ще пее за 80 000 души на открита сцена в Мюнхен, проектирана специално за нейното шоу.

Концертите са разпределени в четири дати през лятото 2024 г. –

2, 3, 9 и 10 август.

Регистрация за билети вече започна през сайта ѝ и ще приключи на 4 февруари. От 7 февруари тръгва предварителната продажба, а масовият достъп на феновете до билети ще е от 9 февруари през Ticketmaster.

Адел прекара голяма част от последната година в Лас Вегас, където е постоянен гост в програмата на Caesars Palacе с концертите си „Weekends with Adele“. Договорът ѝ обаче ще приключи през лятото на 2024 г., съобщи „Булевард България“.

„Преди няколко месеца получих предложение за лятна поредица от концерти. Бях доволна от тези в Хайд парк в Лондон и от Вегас, затова нямах други планове. Бях твърде любопитна, за да откажа и да не се замисля над идеята – уникален,

специално изработен стадион,

проектиран така, че да отговаря на всички изисквания на шоуто ми? О! Точно в средата на Европа? В Мюнхен? Малко случайно подбрано, но въпреки всичко е страхотно. Точно след Европейското първенство по футбол?… И то – докато Олимпийските игри се провеждат в съседство?… Ами, разбира се, че казвам ДА“, пише Адел в Instagram.

Тя споделя, че

не е пяла на европейска сцена от 8 години

и смята, че концертите в Мюнхен ще са „прекрасен начин да прекарам лятото си и да сложа край на тази красива част от живота и кариерата ми“.

„Guten Tag babes“, завършва Адел.

Преди дни тя разказа пред публиката си във Вегас, че има желание да организира световно турне, но едва когато е готова със следващия си албум. Последният, озаглавен „30“, излезе в края на 2021 г.

Актуално

Избрано за вас