Андре Рийо обяви втори концерт в София през март 2025 г.

Снимка: Виктория Вучева

Андре Рийо обяви втори концерт в София през март 2025 г.

Снимка: Виктория Вучева
Сподели

Броени дни след рождения си ден, Андре Рийо ни изненадва с две вълнуващи новини!  Уникалната Ема Кок, която покори сърцата на публиката по целия свят, отново ще бъде част от световното турне на нидерландски цигулар и диригент през 2025 г. Поради огромния интерес  „Краля на валса“ обяви и втори концерт в София. Той ще се проведе на 11 март 2025 г. в зала „Арена 8888“. Първият концерт, който е насрочен за 12 март 2025 г., беше почти напълно разпродаден само за пет дни, като билетите за него се изкупиха в пълния капацитет от 11 000 места!

Снимка: Виктория Вучева

Андре Рийо за пореден път демонстрира своята многобройна и вярна публика в България. Вторият концерт ще предложи на зрителите изцяло обновена програма, която ще ги пренесе в свят на очарователни мелодии, представени от него и неговия оркестър „Йохан Щраус“, заедно с хор и солисти от различни националности. В репертоара ще откриете класически музикални шедьоври, валсове, филмова музика, поп хитове и опера.

Снимка: Виктория Вучева

Андре споделя: „Ние пътуваме по света, за да радваме хората! Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”

Билетите за втория концерт са в продажба от 11 октомври 2024 г. можете да намерите ТУК. Всички деца са добре дошли на концертите на Андре Рийо, независимо от възрастта им, а тези до 7-годишна възраст могат да присъстват безплатно, ако споделят място с родител.

Не пропускайте възможността да се потопите в магията на музиката, предложена от един от най-великите цигулари на нашето време.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас