Ариана Гранде оглави класацията за албуми на Billboard

Снимка: MONTY BRINTON/CBS/GETTY IMAGES

Ариана Гранде оглави класацията за албуми на Billboard

Снимка: MONTY BRINTON/CBS/GETTY IMAGES
Сподели

Ариана Гранде оглави класацията на Billboard за албуми с Eternal Sunshine още при дебюта на продукцията, съобщи сайтът на изданието. За шести път певицата се изкачва на върха на чарта. Гранде издаде албума си Eternal Sunshine на 8 март.

Преди това тя застана начело на подреждането с Positions (през 2020 г.), Thank U, Next (2019), Sweetener (2018), My Everything (2014) и Yours Truly (2013). От Eternal Sunshine са продадени 227 000 еквивалентни единици за отчетния период.

Много от парчетата в новия албум на певицата са отражение на личния ѝ живот. Тя премина през развод. Гранде обаче отново откри любовта в лицето на актьора Итън Слейтър, с когото си  партнираше във филма Wicked.

Втората позиция в класацията за албуми на „Билборд“ е за кънтри звездата Морган Уолън и One Thing at a Time, който слиза с една позиция. За отчетения период са продадени 68 000 еквивалентни единици от продукцията, пише БТА.

Място отстъпва и Ноа Каан с албума си Stick Season, който е трети в чарта на Billboard тази седмица. От него са продадени 48 000 еквивалентни единици за отчетения период.

В челната петица на подреждането на Billboard място намират Кание Уест (изявяващ се като Йе) и Тай Дола Сайн със съвместния си проект Vultures 1, от който са продадени 45 000 еквивалентни единици за отчетния период. Те са следвани от Сиза със SOS. Певицата заема на пето място, като за отчетния период са продадени почти 45 000 еквивалентни единици.

Актуално

Избрано за вас