Ариана Гранде подготвя нов албум

Снимка: MONTY BRINTON/CBS/GETTY IMAGES

Ариана Гранде подготвя нов албум

Снимка: MONTY BRINTON/CBS/GETTY IMAGES
Сподели

Певицата Ариана Гранде обяви, че ще издаде нов албум през 2024 г., предаде Асошиейтед прес.

Двукратната носителка на награда „Грами“ съобщи новината в профила си в Instagram. Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след „Positions“, който се появи на пазара през 2020 г.

„Ще се видим следващата година“, написа Ариана Гранде в публикацията си, която включва снимки в студио, както и видео, в което някой казва, че е „почти последният ден на този албум“. А изпълнителката отговаря, смеейки се: „Толкова съм уморена, но съм толкова щастлива и благодарна. Също така се чувствам, сякаш тежа 3000 тона“

В публикацията си Ариана Гранде сподели и скрийншот с текст: „Двете настроения на албума“.

Тя също качи и постове от фенове, които са получили по пощата пакети от нея, съдържащи червено червило от линията ѝ R.E.M. Beauty и бележка: „Ще се видим догодина“.

Наскоро стана ясно, че Ариана Гранде е подписала договор с компанията Good World Management, след като се раздели с дългогодишния си мениджър Скутър Браун. От Republic Records не отговориха на запитване на Асошиейтед прес за потвърждение.

Новият албум ще бъде и първият след брака и последвалия развод с агента на недвижими имоти Далтън Гомес. Двамата се разделиха след около 2 години брак. Твърди се, че певицата в момента е във връзка с актьора Итън Слейтър. 

Актуално

Избрано за вас