Арика Адамс от ,,Гласът на България“ с нова песен

Снимка: Facebook/Arika Adams

Арика Адамс от ,,Гласът на България“ с нова песен

Снимка: Facebook/Arika Adams
Сподели

Младата певица Арика Адамс от последния сезон на „Гласът на България“, където бе в отбора на Мария Илиева, представи третия си сингъл “Oh my lovely” от предстоящия ѝ дебютен албум.

Песента следва  дебютното парче на певицата – “Lies”, и втория й сингъл “Birdof Prey”. За “Oh my lovely” Арика казва, че е любовно писмо към природата и морето. Песента е многозначна, позволява на слушателя свобода на интерпретация, за да може всеки да осмисли по свой начин своето любимо нещо.

​Сингълът е написан преди около 4 години, но

темата е близка до сърцето на Арика.

„Винаги съм се чувствала най-добре когато съм или на сцената или във водата. Всеки път, в който изляза от морето се чувствам преродена и заредена. Много оценявам факта, че живея толкова близо до нашето магично море и че имам възможността да се наслаждавам на него!“, разказва още тя.

​Текстът на песента “Oh my lovely” е написан от самата Арика и нейна близка приятелка и текстописец Ann Bailey. Композитори на музиката са Арика, Ann Bailey и Даниел Иванов.

В предстоящия си дебютен албум изпълнителката ще включи 10 или 11 песни. Колебае се между две имана за заглавие. Има 3 песни, които трябва да бъдат довършени. Очаква се албумът да е готов до края на годината.

Арика Адамс съобщи в ефира на Bulgaria ON AIR, че подготвя и дебют на своята музикална банда.

„Засега сме четирима, аз може би ще свиря на китара, болят ме пръстите от репетиции. Музиката на живо е нещо различно, барабанистът дава всичко от себе си, става магично преживяване, не е като да пееш на симбек или плейбек“, обясни певицата.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас