Becky G продължава да се движи под мексиканските ритми в новия си албум „Encuentros“

Снимка: Emilio Sanchez

Becky G продължава да се движи под мексиканските ритми в новия си албум „Encuentros“

Снимка: Emilio Sanchez
Сподели

Becky G изразява открито чувствата си и е нетърпелива да продължи да надгражда постигнатото миналата година с „Esquinas“. Мексиканско-американската певица пусна емоционалния сингъл „Como Diablos“. С това тя обяви предстоящия си албум „Encuentros“, който ще излиза на 10 октомври.

„Предишният ми албум „Esquinas“ беше процес на пречистване – премахване на всичко, което не съм, за да се превърна в това, което винаги съм била“, казва тя пред Rolling Stone. „Не искам да изоставям този свят, в който се чувствам толкова сигурна като артист. Искам да го разширя“.

Беки привлича авторите на песни Сара Шел и Хектор Енрике Гереро за песента си „Como Diablos“, за която твърди, че съдържа най-силната емоция в албума. Във видеото към песента, режисирано от Лео Агире, Becky G се намира на сметище в Монтерей и пее за силните си преживявания след раздяла.

„Имам болка в сърцето си и тя няма да изчезне“, пее тя на испански.

„Става дума за това как овладяването на емоциите ти се превръща в сила. Не е задължително гневът да е взривоопасен, но все пак трябва да има тази енергия, която кара земята да се тресе…“, казва тя.

Беки казва, че е „открила нещо наистина специално“ в творчеството си, докато е създавала „Como Diablos“. Тя се гордее с това, че е успяла да изследва нови начини за създаване на музика в албума. „Беше наистина забавно да си играя с него в звуково отношение“, казва тя. „Това е като тон на гласа, който не мисля, че някога съм имала възможност да изследвам.

Чувствам се така сякаш наистина можете да ме чуете“.

Албумът включва и песента „Mercedes“ с участието на Оскар Мейдън. Той ще се появи точно навреме за турнето ѝ„Casa Gomez“: Otro Capitulo тази есен. То включва спирки в Атланта, Кълъмбъс, Сан Антонио и Финикс.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас