Белослава получи 4 месеца условна присъда

Фото кредит: Beloslava/Facebook

Белослава получи 4 месеца условна присъда

Фото кредит: Beloslava/Facebook
Сподели

Певицата Белослава, която беше хваната да шофира в нетрезво състояние преди месеци, е осъдена на 4 месеца условно с три години изпитателен срок.

Тя трябва да заплати и глоба в размер на 150 лв., а

шофьорската ѝ книжка е отнета за 6 месеца.

Белослава е сключила споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Софийския районен съд, и е влязло в сила, предаде „Булевард България“.

49-годишната певица беше задържана изненадващо от пътни полицаи в ранните часове на 11 юли миналата година, малко след като е празнувала рождения си ден. Пробата ѝ на дрегера е показала 1,2 промила алкохол. По закон при подобни стойности се носи наказателна отговорност. Действието се развило на столичния бул. „Ал. Пушкин“, малко преди „Княжево“. Излизайки от денонощен магазин,  полицейските служители тръгнали след нея и метри по-надолу я спрели.

„В нощта на своя рожден ден,

допуснах огромна грешка,

неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Изказвам дълбоки извинения на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам“, написа след ареста Белослава в профила си във Facebook.

Присъдата е от края на септември и е влязла в сила. Възможно е отнетата ѝ книжка на 11 юли вече да ѝ е върната, тъй като срокът на наказанието за отнемане на документа за управление изтича през януари.

Актуално

Избрано за вас