Бионсе пуска кънтри албум

Фотокредит: MASON POOLE

Бионсе пуска кънтри албум

Фотокредит: MASON POOLE
Сподели

42-годишната Бионсе  издаде, че работи по нов албум.  В неделя тя пусна две изненадващи кънтри песни, озаглавени „Texas Hold ‘Em“ и 16 Carriages“, които бяха излъчени по време на Super Bowl LVIII. Съобщението идва точно една седмица, след като изборът ѝ на тоалет на наградите „Грами“ през 2024 г. накара някои хора да се зачудят дали следващият ѝ албум ще накара феновете да кажат „ура“.

Суперзвездата носи каубойска шапка на обложката на своя хитов албум „Renaissance“, вдъхновен от диско и хаус тематиката. Заради това много фенове предположиха, че каубойският ѝ стил по време на наградите „Грами“ показва, че в

бъдеще тя ще издава повече музика, повлияна от кънтрито.

В свой пост изпълнителката на „Break My Soul“ обяви, че новият ѝ албум ще излезе на 29 март. Той се явява втора част на хитовия „Renaissanse“, който излезе през 2022 г., ѝ донесе 32-ата награда „Грами“ на звездата. Предстои да бъде издадена и трета част, пише People.

И макар Бионсе да е най-награждаваната звезда с грамофончета, тя

все още няма статуетка за албум на годината.

Получавайки наградата за глобално влияние, Джей Зи обърна внимание, че дори рекордьорката по награди „Грами“ Бионсе (32) не е печелила в тази най-престижна категория. През тази година наградата отново отиде в ръцете на Тейлър Суифт. Тя я печели за четвърти път, поставяйки рекорд.

Актуално