Били Айлиш тръгва на световно турне

Снимка: People

Били Айлиш тръгва на световно турне

Снимка: People
Сподели

Били Айлиш обяви официално, че тази есен тръгва на световно турне, озаглавено Hit Me Hard and Soft, съобщи АП.

Поп изпълнителката ще започне обиколката си от Квебек, Канада, на 29 септември и ще приключи в Дъблин на 27 юли 2025 г. През 2024 г. тя ще посети големите градове в Северна Америка преди да се отправи към Австралия, а след това и към Европа.

Предварителната продажба на билети започва от 30 април. От петък (03.05) те ще бъдат достъпни и на billieeilish.com. Процент от приходите ще отиде в полза на организацията с нестопанска цел за опазване на околната среда REVERB, пише БТА.

По-рано този месец Айлиш обяви, че дългоочакваният ѝ трети студиен албум Hit Me Hard and Soft ще бъде издаден на 17 май. Новината беше съобщена от младата певица в профила ѝ в Instagram. Айлиш сподели със своите фенове обложката на албума.

В съобщението тя написа, че

няма да пуска сингли преди издаването

на албума. „Искам да ви го дам наведнъж“, изтъкна тя под изображението.

Изпълнителката отново е работила със своя брат и дългогодишен сътрудник Финиъс О’Конъл по Hit Me Hard and Soft. Двамата наскоро спечелиха втора награда „Оскар“ за баладата „What Was I Made For?“ от филма „Барби“. По този начин 22-годишната Айлиш стана най-младият човек досега, който е спечелил два „Оскар“-а в кариерата си.

Актуално

Избрано за вас