Британската банда“Editors“ с концерт в София

Снимка: Fest Team

Британската банда“Editors“ с концерт в София

Снимка: Fest Team
Сподели

България най-после има потвърдена дата за отложения миналата година концерт на британската група „Editors“. Това е една от най-добрите съвременни европейски банди. Техен концерт трябваше да се проведе миналото лято в Бургас, но се отмени по непредвидени логистични предизвикателства.

Новата дата е вече ясна и той ще се състои на 29 август в София на новата сцена на Арена София, Столичен Колодрум. Тази година там видяхме концерти на Corey Taylor, Megadeth и The Smile. Билетите, закупени за събитието миналата година, са напълно валидни, а билетите за новата дата – влизат в продажба утре( 25 юни) в мрежата на Ticket Station.

Снимка: Fest Team

В продължение на две десетилетия „Editors“ проправят своя славен път към върховете на британския рок. През това време не спират да печелят най-високите отличия, които може да постигне една банда от Острова. Носители са на платинени и златни плочи, хитови сингли, номинации за „Mercury“ и „Brit“ награди. Разпродадените им турнета по цял свят им носят  репутация на една от най-добрите групи, които можеш да чуеш на живо.

За международния им успех са отговорни не само емблематичният баритонов глас и завладяващото сценично присъствие на Tom Smith и способността им да пишат майсторски рифове и абсолютни рок химни. Те имат смелостта  постоянно да експериментират. „Editors“ никога не са били група, която прави това, което се очаква от нея. Това доказват и с песните от последния им седми албум. Те са  нестандартни и вълнуващи, пълнокръвни електро-индустриален рок. Съвсем скоро ще се разбере дали подгряващите групи на концерта ще са обявените през миналата година- Temples, Shame и Ali.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас