Деми Ловато си взема почивка от голямата сцена

Снимка: Christopher Polk/Billboard

Деми Ловато си взема почивка от голямата сцена

Снимка: Christopher Polk/Billboard
Сподели

Деми Ловато не е сигурна, че „някога отново ще тръгне на турне“. В ново интервю за „Hollywood Reporter“ за предстоящия си документален филм „Child Star“  Ловато намеква, че може да си вземе почивка за неопределен период от време.

„Това се отразява зле на тялото ми“, казва Ловато пред изданието. „Вече не съм на 15 години.“ Пред медията изпълнителката споменава, че има проблеми с гърба.

Снимка: Christopher Polk/Billboard

За последно певицата тръгна на турне през 2022 г. с 34 концерта в подкрепа на рок албума си „Holy Fvck“. Тя дори привлече Ашли Симпсън за концерт в Лос Анджелис. Това беше първото ѝ пътуване от 2018 г. насам, когато изнесе 44 концерта за албума си „Tell Me You Love Me“. Между 2009 и 2016 г. тя обикаляше почти без прекъсване. „Понякога си мисля, че е време да продължа напред. Аз съм в едно странно положение в кариерата си, защото все още разчитам на музиката за доходите си“, добави тя.

Въпреки че Ловато не даде повече подробности за избора си да се оттегли от концертната дейност, тя говори подробно за

травмата, която е претърпяла като звезда на Disney Channel в публичното пространство.
Снимка: Getty images

„Мисля, че част от мен винаги е мислела, че ако успея да се наложа в индустрията, ще получа любовта на биологичния си баща, която не съм имала“, каза Ловато пред изданието. „Но сега, след като се справих с тези свои проблеми, нямам нужда от индустрията толкова, колкото преди. Гордея се със себе си, че съм стигнала дотук“, добавя тя.

На Ловато ѝ предстои да издаде документален филм „Child Star“ с интервюта с Дрю Баримор, Кристина Ричи и Джоджо Сива. Те ще говорят за последиците от детската слава.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас