„Фантомът на операта“ се завръща с 9 представления у нас

Снимка: BG Sound Stage

„Фантомът на операта“ се завръща с 9 представления у нас

Снимка: BG Sound Stage
Сподели
„Фантомът на операта” се завръща на българската сцена. Това обявиха организаторите от BG Sound Stage.
„Поради големия интерес на публиката, най-мащабната продукция, гостувала у нас, изнася допълнително девет извънредни представления в зала 1 на НДК от 29-ти август до 5-ти септември 2024г.“, пишат те в своя профил във Facebook.
„Тези, които не успяха да видят мюзикъла през април и всички, които нямат търпение да се срещнат отново с любимите си актьори, ще имат невероятната възможност да станат част от
едно най-вълнуващите музикални преживявания
и да се потопят в атмосферата на Парижката опера от миналия век“, поясняват още те.
Фантомът ще бъде изигран от Надим Нааман, Хариет Джоунс и Джорджия Уилкинсън ще играят Кристин, Дъги Картър – Раул.  Лара Мартинс ще бъде Карлота, а Валери Кутко – Мадам Жири. Всички те ще очакват българската публика в  Зала 1 на НДК само от 29-ти август до 5-ти септември 2024г.

Фантомът на операта“ е най-дълго играният спектакъл на Бродуей. През 2018 г. отбеляза 30 години на сцената с над 13 хил. изиграни представления. Спечелил е повече от

70 престижни награди, сред които седем награди „Тони“

и четири награди „Оливър“, включително за най-добър мюзикъл. Признат е за една от най-красивите и зрелищни продукции в историята, гледана от над 160 млн. души в 41 страни и 186 града.

Билетите влизат в продажба в системата на Eventim oт 15.05.2024г.

Актуално

Избрано за вас