Графа тръгва на турне из страната през лятото

Снимка: Monte Music

Графа тръгва на турне из страната през лятото

Снимка: Monte Music
Сподели

Това лято Владимир Ампов – Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб). В Летен театър Варна и този в Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли.  Закриващото шоу ще бъде в Античен театър – Пловдив на 11 август.

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на най-голямото българско поп събитие в историята ни – концертът на Графа през септември 2023. Той се превърна в единствения с толкова многобройна публика на български поп изпълнител. Екипът на певеца работи с енергия месеци наред, за да представи

неповторима продукция,

която включва уникални сценични и мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, а професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта.

Публиката на първия природосъобразен концерт остави стадиона напълно чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с  много любов, отдаденост и професионализъм.

В момента се работи по адаптацията за сцените в различните градове. Организаторите обаче гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Билетите са турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Актуално

Избрано за вас