Гръцката звезда Никос Вертис отново идва у нас

Снимка: Fest Team

Гръцката звезда Никос Вертис отново идва у нас

Снимка: Fest Team
Сподели

След фурорa, който направи през 2023 г. със своето турне „20 години на сцена“, най-обичаният и слушан у нас гръцки изпълнител Никос Вертис идва за пореден голям концерт в България.

Шоу-спектакълът тази година ще бъде на 11 октомври в зала „Арена София“. За грандиозната гръцка вечер ще се погрижи и оркестърът на Никос Вертис с 25 музиканта с бузуки. А атмосферата в залата със сигурност ще надмине тази и в най-добрите гръцки клубове със

сцена на няколко нива, мултимедия и светлинно шоу.

Музикалният крал на Гърция, както наричат Никос Вертис, ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни като: „Thelo na me nioseis“, „De me skeftesai“, „An Eisai Ena Asteri“ и др. Той обещава да изсвири някои от тях лично на своята любима китара.

Публиката в залата ще чуе и някои от новите песни на хитовия изпълнител, сред които е баладата му – „Argisame Kardia Mou“, която

само за месец разбива музикалните класации

в южната ни съседка.

Снимка: Fest Team

Никос Вертис е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Никос, който носи прозвището „най-желан ерген на Гърция“, предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си. Навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Билетите за концерта влизат в продажба в сряда, 13 март, на ticketstation.bg. А за най-големите фенове на гръцката звезда – са предвидени различни категории ВИП маси.

Актуално

Избрано за вас