Група „Молец“ се прицелват към пълна зала „Арена София“

Снимка: „Молец“

Група „Молец“ се прицелват към пълна зала „Арена София“

Снимка: „Молец“
Сподели

Група „Молец“ и лейбълът „Друго“ ще представят през 2024 г. най-амбициозния спектакъл на групата досега в зала „Арена София”. Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август и ще продължи на 13 септември в „Летен театър“ Варна. Грандиозният финал ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

С бурния успех от

4 спечелени награди от БГ Радио

и последното турне през 2023 г., което събра над 20 000 души и беше разпродадено седмици преди събитията, Крис и Юли от „Молец“ са подготвили ново, неочаквано пътешествие. Всеки, независимо от предхождащия му път, възраст или светоусещане, ще търси и намира себе си в творчеството на „Молец“, твърдят организаторите. 2024 г. ще разкрие изцяло нов звук.

Турнето ще представи три нови музикални вселени,

които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях.

Снимка: „Молец“

„Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак „Мед“ началото на 2021г. Помня, че един от коментарите под песента беше „Кога ще пълните Арената?“ Ето, че 3 години по-късно вече има и дата“, каза Юли от „Молец“.

„Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност. Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“ допълва Крис.

Снимка: „Молец“

Билети за спектаклите от турнето на групата са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Тази година „Молец“ обявиха и 3 концерта в чужбина – в Берлин, Виена и Лондон. Два от тях вече минаха, а предстои този във Великобритания на 12 април.

Актуално

Избрано за вас