Групата Linkin Park с нова вокалистка и предстоящо турне

Снимка: James Minchin III

Групата Linkin Park с нова вокалистка и предстоящо турне

Снимка: James Minchin III
Сподели

Задава се нова глава в историята на Linkin Park. Групата обяви плановете си да тръгне на турне, което ще стартира на 11 септември в Kia Forum в Лос Анджелис. То ще отбележи първата им серия от изпълнения на живо след смъртта на фронтмена Честър Бенингтън през 2017 г. Продължаването напред на пътя без него също води до добавянето на нов ко-вокалист, за който Майк Шинода, Брад Делсън и Дейв Фарелса избрали Емили Армстронг от „Dead Sara“. Колин Бритън, автор на песни и продуцент на G Flip, също е обявен за новия барабанист на групата.

Снимка: James Minchin III

Linkin Park също споделиха първата си нова песен от седем години насам. „The Emptiness Machine“, чиято премиера беше придружена с изпълнение на живо загатва и за новия им албум „From Zero“, планиран за издаване на 15 ноември.

Предстоящото световно турне на групата  ще включва спирки в Лос Анджелис, Ню Йорк, Хамбург, Лондон, Сеул и Богота. Предварителните продажби на фен клуба на LP Underground започват на 6 септември, а общите продажби на 7 септември.

Последното изпълнение на живо от Linkin Park беше концерт в чест на Бенингтън през октомври 2017 г. Той беше организиран малко повече от три месеца след като вокалистът се самоуби. „Бях на сцената почти през цялото време, пеех през повечето време“, каза Шинода пред Rolling Stone през 2018 г. „Трябваше да се разделя и да бъда извън тялото си за част от това, за да премина през цялото нещо. Но наистина ми хареса как излезе.

Най-дългото шоу, което направихме преди, беше 90 минути, а това беше над три часа.“

Групата все още мисли как да продължи напред. „Честър имаше толкова специфичен глас и невероятен диапазон. Той можеше да пее почти всеки стил, който си поиска“, казва Шинода в спомените си за легендарния  вокалист. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от LINKIN PARK (@linkinpark)

Дати от турнето „From Zero World Tour“

11 септември @ Kia Forum – Лос Анджелис, Калифорния

16 септември @ Barclays Center – Ню Йорк, Ню Йорк

22 септември @ Barclays Arena – Хамбург, Германия

24 септември @ The O2 – Лондон, Великобритания

28 септември @ Inspire Arena – Сеул, Южна Корея

11 ноември @ Coliseo Medplus – Богота, Колумбия

Вижте как може да станете част от завръщатето на любимата си банда тук.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас