Halsey се превъплъщава в Дейвид Бауи за новия си албум „The Great Impersonator“

Снимка: Halsey/YouTube

Halsey се превъплъщава в Дейвид Бауи за новия си албум „The Great Impersonator“

Снимка: Halsey/YouTube
Сподели

Halsey разкри, че предстоящият ѝ албум ще бъде концептуален проект за живота и кариерата ѝ. Той ще бъде наречен „The Great Impersonator“. Попзвездата сподели поредица от видеоклипове – от задкулисни кадри в студиото до кадри, на които е в косплей на Дейвид Боуи и Бритни Спиърс. Включен е и интроспективен разказ, който започва с признанието:

„Наистина си мисля, че този албум ще бъде последният, който някога ще направя.“

По-рано тази година  певицата пусна първия си сингъл от албумния цикъл – емоционална песен, наречена „The End“. С това тя споделя, че е „късметлийка, че е жива“, след като през 2022 г. е диагностицирана с Lupus SLE (автоимунно заболяване, което може да засегне кожата, ставите, бъбреците, мозъка и други органи, според Националната медицинска библиотека) и рядко Т-клетъчно лимфопролиферативно разстройство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey)

Когато се разболееш по този начин, започваш да мислиш за това как всичко е можело да бъде различно. Ами ако не се е случило така? 18-годишната Ашли става Halsey през 2014 г. Какво щеше да стане, ако бях дебютирала в началото на 2000-те години? През 90-те години? През 80-те? 70-те години?“

Докато Halsey размишлява върху тези алтернативни реалности, на екрана се появяват клипове с емблематични облекла от тези музикални епохи – вдъхновени от Боуи, Спиърс и др. – и песни от албума, използвани като саундтрак. Включен е и видеоклипът на Halsey към вече издадената и заимствана от Бритни Спиърс  песен „Lucky“.

„Дали аз все още съм Halsey всеки път, във всяка времева линия? Все още ли се разболявам? Ставам ли майка? Щастлива ли съм? Самотна ли съм? Направих ли достатъчно? Казах ли истината? Прекарах половината си живот в това да бъда някой друг. Никога не спрях да се питам: Ако всичко свърши точно сега, това ли е човекът, когото с гордост бихте оставили след себе си? Дали това изобщо сте вие?“

Halsey все още не е обявила дата на издаване на албума, но нейният уебсайт загатва, че това ще стане през 2024 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас