Стоичков, Тони Димитрова и братя Аргирови пеят за „Любов поне“

Снимка: БГ Радио

Стоичков, Тони Димитрова и братя Аргирови пеят за „Любов поне“

Снимка: БГ Радио
Сподели

Футболната легенда Христо Стоичков демонстрира вокалните си умения, включвайки се като певец в новото парче на Тони Димитрова и братя Аргирови „Любов поне“.

Както и заглавието на песента подсказва, клипът към нея беше пуснат в мрежата вчера, навръх празника на влюбените Свети Валентин.

„Любов поне“ е с продължителност от почти 5 минути. Във видеото се разкриват красиви кадри от емблематични места в Пловдив.

Разбира се, предвид участието на Христо Стоичков, в клипа са включени и незабравими моменти от футболната му кариера. Песента и най-вече дебютът на Камата като певец набързо станаха хит в мрежата.

„Любов поне“ беше пусната в 8,08 часа на 8 февруари, навръх рождения ден на Стоичков. В негова чест песента се въртеше на всеки час в ефира на БГ Радио. На 14 февруари пък беше видеопремиерата на песента, предаде dir.bg.

Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота. Иван Тенев е автор на текста, а за музика се погрижи Благовест Аргиров. Аранжиментът направи Ангел Дюлгеров.

Стоичков е много близък от години с братя Аргирови и Тони Димитрова. Неведнъж те са присъствали на събития, свързани с представянето на неговата „История“, издадена от Софтпрес, както и на отваряне на магазини на неговия бранд.

За рождения си ден Стоичков гостува в Банско, където в центъра на Бъндеришка поляна ще дава автографи на книги между 14:30 и 17 ч.

Актуално

Избрано за вас