Джеръми Ренър издава „музикален дневник за живота и смъртта“

Снимка: THEO WARGO/GETTY

Джеръми Ренър издава „музикален дневник за живота и смъртта“

Снимка: THEO WARGO/GETTY
Сподели

Американският актьор Джеръми Ренър обяви плановете си да издаде нова музика през 2024 г., предаде ЮПИ.

„Нова музика от 1 януари. Музикален дневник за живота, смъртта, възстановяването и нещата, научени през последната година“, написа той в социалната мрежа Екс, доскоро известна като Туитър.

Публикацията му беше придружена със снимка, на която той е седнал на кей край езеро с 10-годишната си дъщеря Ава, а на фон се виждат величествени планини и ясно синьо небе.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Джеръми Ренър, който е на 52 години, оцеля по чудо при нещастен случай при снегопочистване преди година край дома си в Невада, пише dir.bg. Актьорът бе смазан от 7-тонния си снегорин на 31 декември, докато се е опитвал да помогне на свой роднина да освободи колата си от снега. Актьорът разказа, че е

счупил 30 от костите си,

а черният му дроб е бил прободен. Оттогава той документира месеците на интензивна рехабилитация в социалните мрежи.

Джеръми Ренър често изразява благодарността си към своите последователи, семейство и приятели за подкрепата по пътя му към възстановяването.

„Вие сте моето гориво“, категоричен е актьорът.

Той претърпя множество операции и месеци терапия, като оттогава не се е снимал в игрален филм или телевизионно шоу. Очаква се да се завърне в сезон 3 на „Кметът на Кингстаун“. Освен изяви в киното, Джеръми Ренър има два издадени миниалбума – „The Medicine” и „Live For Now”.

Актуално

Избрано за вас