Джъстин Бийбър работи по нов музикален проект

Снимка: Getty images

Джъстин Бийбър работи по нов музикален проект

Снимка: Getty images
Сподели

Джъстин Бийбър работи върху първия си нов музикален проект от 2021 г. насам. Това разкрива известният инди певец и автор на песни Mk.gee в ново интервю за The New York Times.

Снимка: Getty images

Mk.gee (истинско име Майкъл Гордън) е един от прохождащите артисти на 2024 г. Той спечели похвалите на целия инди и поп спектър за дебютния си албум „Two Star & the Dream Police“.  В него демонстрира уменията си да пише текстове на песни и да свири на китара. Бийбър очевидно е сред многобройните му фенове и използва Гордън за някои от своите звукозаписни сесии.

Гордън не разкрива твърде много за музиката, по която работи с Бийбър, като казва че попзвездата търси музика, която е израз на всичко, което излиза от душата му.

Последният албум на изпълнителя беше „Justice“ от 2021 г., но световното му турне в подкрепа на записа беше прекъснато, след като през юни 2022 г. му беше поставена диагноза синдром на Рамзи-Хънт. Редкият вирус засяга нервите в лицето и ухото и оставя лицето на Бийбър частично парализирано.

Снимка:Def Jam Recordings
Той реши да отмени  турнето си, за да се съсредоточи върху възстановяването си.

До март 2023 г. Бийбър споделя в Инстаграм, че е възстановил контрола над мускулите си достатъчно, за да се усмихне напълно. През същата година той прави и две изненадващи изяви на живо, като изпълнява за кратко с Кид Ларой и Дон Толивър. През февруари 2024 г. той официално се завръща на сцената с концерт, посветен на цялата му музикална кариера, на церемонията по връчването на наградите на звездите на Националната холивудска лига в Торонто.

Докато Бийбър възражда музикалните си проекти, той е отдаден и на нещо далеч по-лично: Бащинство. Едва миналия месец той и съпругата му Хейли Бийбър обявиха раждането на първото си дете – Джак Блу Бийбър.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас