Керана е жива самодива в новата си песен

Снимка: Видеоклип

Керана е жива самодива в новата си песен

Снимка: Видеоклип
Сподели

„Жива“ е новият сингъл на групата „Керана и космонавтите“. Към него излезе и видеоклип, в който вокалистката на  групата Керана се превъплъщава в красива самодива.

Снимка: Видеоклип

Тя пее за смелостта да бъдеш различна и да танцуваш отвъд обществените норми. Текстът и музиката са дело на самата изпълнителка и олицетворяват женската свобода. Дивият горски пейзаж във видеото допълва идеята за силната дама като природна стихия. В него танцът е основен елемент и се води изцяло от образа на самодивата в българския фолклор. Всеки кадър издава нежността и красотата на тази митична героиня, изиграна от също толкова дивата и неудържима Керана.

Кадрите във видеоклипа са подбрани, така че да представят  четирите природни стихии – гора, въздух, вода, огън. Дали ще плава в бурните води, ще тича из зелените гори или ще танцува около жаркия огън, героинята никога не губи своите свобода и плам,

същите тези, с които Керана завладява своята публика на всеки свой концерт.

На участието си на Sofia summer fest групата издаде, че подготвя нов албум, който се очаква да излезе през септември. Неговото заглавие и включените в диска записи все още не са известни, но по новия сингъл „Жива“  сме сигурни, че  енергията и настроението са гарантирани.

Първият албум на „Керана и космонавтите“ „Урса Майнър“ излезе през август 2021 г. Той съдържа любими на феновете хитове като „Отлагам“, „Слаба силност“ и „Не“. 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас