Кралете на „Tomorrowland“ пристигат за концерт у нас

Снимка: Fest Team

Кралете на „Tomorrowland“ пристигат за концерт у нас

Снимка: Fest Team
Сподели

Властелините на най-големия фестивал за електронна музика „Tomorrowland“ и двукратни номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike застават зад пулта на 29 юни 2024 на Арена София, Столичен Колодрум.

„Smash The House“ сетът на белгийските диджеи е част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid. Продажбата на билети за софийския гиг на мултиплатинените артисти стартира с ограничено количество на промо цена в мрежата на ticketstation.bg и eventim.bg на 9 януари. 

Dimitri Vegas & Like Mike два пъти печелят

най-престижната награда в света на електронната музика

в класацията на Top 100 DJ Magazine – през 2015 и 2019 година. Те неизменно са в нейния Топ 5. Братята от гръцки произход, които си печелят прозвището „кралете на Tomorrowland”, са резиденти на Ushuaia Ibiza – един от най-популярните клубове в света. Те са и едни от най-любимите съвременни EDM диджеи на българската публика.

Доминирането на пионерското дуо на световната сцена за електронна музика не се случва изведнъж. Енергичните им изпълнения на живо, придружени от впечатляващи визуални ефекти, ги превръщат в суперзвезди постепенно. Братята

владеят световната сцена

с безбройни хедлайнерски изпълнения за фестивали. Сред тях са EDC Las Vegas, EXIT festival, Parookaville, UNTOLD, Sensation и Creamfields. Освен това, сетовете на Dimitri Vegas & Like Mike често става част и от сцените, които обикновено са запазени за поп и рок звезди. Те са забавлявали публиката на Шампионската лига на УЕФА в Мадрид и Lollapalooza South America.

С повече от 13 милиона харесвания във Facebook, над 2,9 милиона последователи в X, 4,2 милиона фенове в Instagram, както и над 1,1 милиарда гледания в YouTube и 12,9 милиона месечни слушатели в Spotify, феноменът Dimitri Vegas & Like Mike е история, която продължава да се развива.

Актуално

Избрано за вас