„Старият Криско“ се завръща с втори концерт

Снимка: визия – организатори

„Старият Криско“ се завръща с втори концерт

Снимка: визия – организатори
Сподели

Криско обяви втора дата за концерт в „Арена 8888 София“ на 2 март 2025, съобщават организаторите, цитирани от БТА. По думите им двата концерта, наречени Старият Криско, ще бъдат с различна програма и различни гости. Това прави всеки от тях уникален по своя характер.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

„Шоуто на 2 март е продължение на историческото двойно честване на 18-годишнината от кариерата на Криско. Това не е просто концерт – това е кулминация на годините, в които неговата музика е част от живота на стотици хиляди хора. Това ще бъде последната възможност за феновете да преживеят нещо толкова епично в два поредни дни. Организаторите са предвидили графика така, че посетителите на втория концерт да могат да се насладят на преживяването максимално, защото следващият ден е национален празник и почивен ден“, коментират организаторите.

„Подготвяме невиждани светлинни ефекти, които ще бъдат внесени за първи път на музикален концерт в България. Нямам търпение да видите за какво става дума. Ще потопим цялата зала в емоция на това изключително преживяване“, казва Криско.

Криско обяви новината за своя първи самостоятелен концерт през май, като обеща обеща грандиозно шоу пълно с изненади.

„През 2025 г. ще навърша пълнолетие на сцената, 18 години от първата ми авторска песен.

Предчувствам, че това е моментът за голям концерт и ще го направим такъв. Една от емблематичните сцени на Кание Уест ще дойде в „Арена София“ специално за шоуто”, споделя изпълнителят в интервю за „Телеграф“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас