Кайли Миноуг е на вълната на вдъхновението, подготвя два нови проекта

Снимка: The Venetian® Resort Las Vegas

Кайли Миноуг е на вълната на вдъхновението, подготвя два нови проекта

Снимка: The Venetian® Resort Las Vegas
Сподели

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг работи над следващите си два проекта, единият от които ще бъде „изцяло танцувален“ албум, съобщи Мюзик нюз.

55-годишната поп легенда преживя

възраждане на кариерата си през 2023 г.

с летния хит Padam Padam. Сега източници от обкръжението ѝ разкриват, че изпълнителката няма никакво намерение да забавя темпото и вече работи над следващите си два проекта.

Единият от тях ще бъде преработена версия на 16-ия ѝ студиен албум Tension. Той стана стана седмият, оглавил класациите след излизането си в края на миналата година.

Според източник, цитиран от британския в. „Сън“, преработената версия на Tension, която

ще включва до пет нови песни,

се очаква да излезе на музикалния до края на годината.

На този етап още е рано да се каже в каква посока ще поеме 17-ият студиен албум на Кайли Миноуг, но се знае, че той ще бъде „изцяло танцувален“.

В последно време певицата, която започна кариерата си на поп изпълнителка в края на 90-те години на миналия век, изследва различни жанрове. Австралийката се изявява успешно в САЩ, където изнася поредица от концерти в Лас Вегас, пише БТА.

Кайли Миноуг, която беше обявена за

Глобална икона на наградите БРИТ,

а само няколко седмици преди това грабна „Грами“ за най-добър поп денс запис, споделя, че трябва да се възползва от всяка предоставила ѝ се възможност, в противен случай „няма надежда“.

„Спомням си, че казах на някого от моя лейбъл: „Нещата се случват сега. Няма за кога да дремем“. В момента съм изключително вдъхновена. Намирам се на етап от живота си, когато осъзнавам, че той не е вечен. Ако не яхнеш вълната, когато тя се появи, няма никаква надежда“, сподели Миноуг за сп. „Билборд“.

Актуално

Избрано за вас