Кайли Миноуг тръгва на световно турне

Снимка: Getty Images

Кайли Миноуг тръгва на световно турне

Снимка: Getty Images
Сподели

Попзвездата Кайли Миноуг обяви най-голямото си световно турне от повече от десетилетие и продължение на албума си „Tension“. 13-те песни от „Tension II“ ще бъдат издадени на 18 октомври. Световното турне ще започне в родната ѝ Австралия през февруари, след което ще премине през Азия и Обединеното кралство.

В изявление поп иконата заяви, че е „изключително развълнувана“ да „отпразнува ерата на „Tension“ и още нещо“ с феновете. До момента са обявени двадесет дати от предстоящото турне, но Миноуг заяви, че предстоят още.

През февруари тя получи второто си „Грами“ – 20 години след първото. Месец по-късно пък беше обявена за „Глобална икона“ на британците. Откакто през 1986 г. се появява в сапунената опера „Съседи“, тя има десетки хитове и пълен шкаф с награди. Участвала е в церемонии на Олимпийските игри в Сидни и е участвала в няколко филма.

Именно поради тези причини турнето и албумът ѝ бяха посрещнати с вълнение, но и с известна доза стрес, пише BBC.

Датите на концертите в Нюкасъл се сблъскват с Евровизия, която се провежда в Швейцария през май. В същото време концертите ѝ в Сидни ще бъдат едновременно с ежегодния  парад  на хомосексуалистите Марди Гра, което кара много от австралийските ѝ фенове да се изправят пред трудна дилема. Самата Миноуг се радва на много последователи от LGBTQ общността.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас