Лени Кравиц идва за концерт в Бургас с нов албум

Снимка: Fest Team

Лени Кравиц идва за концерт в Бургас с нов албум

Снимка: Fest Team
Сподели

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне Blue Electric Light Tour за 2024, което ще дойде и в България.

Мястото е Морка гара, Бургас, а датата – 6 август.

Събитието е по покана на Live Nation, Fest Team и с подкрепата на КМД и Община Бургас. Билетите за концерта влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Най-големите фенове и членове на Fest Club ще могат да се възползват от билети в предварителната продажба – от събота, 24 март.

Снимка: Fest Team

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем Blue Electric Light, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Той излиза на пазара на 24 май.Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като

музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер –

той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

Blue Electric Light е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват.

Той пише и изсвирва повечето инструменти сам,

с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Най-новата песен от албума на Кравиц може да чуете тук.

Актуално

Избрано за вас