Lil Nas X създаде саундтрака към „Ченгето от Бевърли Хилс“

Снимка: The Tyler Twins, Netflix

Lil Nas X създаде саундтрака към „Ченгето от Бевърли Хилс“

Снимка: The Tyler Twins, Netflix
Сподели

Изпълнителят на хита „Old Town RoadLil Nas X представя новия си трак „HERE WE GO!”. Парчето е създадено специално за 4-тата част от филмовата поредица „Beverly Hills Cop“ („Ченгето от Бевърли Хилс“).

Снимка: Netflix

Рапърът лично споделя в Instagram профила си новината за партньорството с Netflix. Той разкри обложката на сингъла, на която е изобразена детективска значка с негова снимка и е написано истинското му име Montero.

Към публикацията артистът добави: „Толкова съм развълнуван да

пусна най-добрата песен на всички времена!

Ще ви накарам да се гордеете с мен!“

„Beverly Hills Cop: Axel F“ („Ченгето от Бевърли Хилс 4“) е американски комедиен екшън, който предстои да излезе на 3 юли. Сюжетът разказва за приключенията на детектив Аксел Фоули (Еди Мърфи), който отново е на работа в Бевърли Хилс. След като животът на дъщеря му е застрашен, тя (Тейлър Пейдж) и Фоули се обединяват с нов партньор (Джоузеф-Гордън Левит) и старите приятели Били Роузууд (съдия Рейнхолд) и Джон Тагарт (Джон Аштън), за да разкрият тежката конспирация.

Продуцентът на филма Джери Брукхаймър заяви в интервю за списание Empire, че Гордън-Левит ще се появи в ролята на новия партньор на Фоули.

„Никога не знаеш какво ще получиш“, когато Мърфи влезе на снимачната площадка.

Винаги е брилянтно”,

категоричен е Брукхаймър,

Премиерата на „Полицаят от Бевърли Хилс“ е през 1984 г. , съобщи CNN. Филмът се оказва решаващ за кариерата на Мърфи. Лентата печели номинация за „Оскар“ за най-добър оригинален сценарий и дава началото на две продължения.

Актуално

Избрано за вас