Любо Киров подарява на публиката новия си албум „Ново сърце“

Снимка: YouTube

Любо Киров подарява на публиката новия си албум „Ново сърце“

Снимка: YouTube
Сподели

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена „Знам“, и последвалите я албуми „Както преди“ и „Целуни ме“ го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. На стартовата линия, за да продължи уникалната биография на успеха, е

нов албум на Любо със заглавие „Ново сърце“,

чиято премиера е днес, 14 юни, във всички дигитални платформи. Албумът е наличен както и на CD и плоча. Това съобщиха от екипа на изпълнителя.

Снимка: YouTube

„С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни, без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът „Ново сърце“ е

огледало на целия спектър от емоции и мисли,

които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, „всичко да стане цяло,“ споделя Любо.

С появата на албума, своя премиера има и едноименият сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

Снимка: Music Mall
„Ново сърце“ излиза и с видео,

режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова. То е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и усмихва. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист. Може да се насладите на видеото тук.

Любо Киров ще представи новия си албум на живо за първи път на 14 юни в Sofia Live Club, където ще постави началото на голямото си национално турне.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас