MEGADETH с разтърсващ концерт в София догодина

Снимка: Fest Team

MEGADETH с разтърсващ концерт в София догодина

Снимка: Fest Team
Сподели

MEGADETH безспорно са една от пионерските групи в жанра на траш метъла, която се наслаждава на легендарен статут и голям брой почитатели по света. Бандата ще изнесе концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни 2024 г. Траш легендите идват по покана на организаторите от Fest Team. Този концерт ще бъде част от турнето Crush The World, което прави българското музикално лято за 2024 г. още по-атрактивно.

Членовете на Megadeth Cyber Army имат възможност да закупят билети на предварителна продажба. Тя ще започне на 9 декември в 11 ч. и ще приключи на 11 декември в 11 ч. Тази предварителна продажба е достъпна чрез сайта ticketstation.bg и изисква използване на персонален код, предоставен на членовете на фен клуба на бандата.

Останалите билети за концерта, включително тези за членове на Fest Club ще влязат в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00. Ценовият диапазон на билетите ще варира между 88 и 140 лв.

Групата, характерна с техническото си майсторство,

амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични,

но – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020. Те ще представят последния си албум „The Sick, The Dying… And The Dead!“ и у нас. 

За него Дейв Мъстейн споделя: „Поставям този албум спокойно някъде между Countdown и Rust In Peace. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на MEGADETH около Countdown to Extinction, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на Rust in Peace. Хората

сякаш не правят албуми както преди,

не правят цялостно произведение на изкуството,“ продължава Мъстейн. „Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр – което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг.“

Фронтменът и музикален архитект на MEGADETH, Мегадейв, има награда Grammy от 2017 за албума Dystopia, успя да пребори рака на гърлото. Той получи лилав колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките само на няколко години. Освен всичто това, музикантът не спира да твори и да обикаля с групата си по света.

MEGADETH предлагат за най-големите си фенове и възможност за лична среща с тях, снимки и участие в специална сесия Въпроси и Отговори. Повече информация за нея можете да намерите тук.

Актуално

Избрано за вас