Михаела Филева и VenZy празнуват 10-годишнина на „Опасно близки“ с нова песен и клип

Снимка: YouTube

Михаела Филева и VenZy празнуват 10-годишнина на „Опасно близки“ с нова песен и клип

Снимка: YouTube
Сподели

„Bésame, mi amor“ е заглавието на новата дуетна песен на Михаела Филева и VenZy, чийто официален клип излезе днес, 5 декември.

В клипа към новата песен виждаме Михаела и VenZy в снежна приказка. Видеото започва с кадри, в които двамата чакат на заснежена спирка, докато около тях се сипе сняг. Сюжетът продължава в градския транспорт, където към двамата герои се присъединяват и танцьори. Както в повечето проекти на Михаела тук отново виждаме танцьорите от RiO Crew с хореограф Радостина Точева.

Обстановката е снежна отвън, но гореща вътре

– с танци, страхотни визии и много талант. Парчето е ритмично, а Михаела и VenZy са магнетични, както винаги, и не оставя безразлични слушателите.

Режисьор на видеото е Свилен Славов. По музиката на песента са работили Искрен Тончев, Litens Nilsson, Gusten Dahlqvist, а текстът е на Михаела Филева.

„Bésame, mi amor“  излиза точно

10 години след първото дуетно парче между двамата,

превърнало се в хит – Опасно близки“.

Песента е част от последния албум на певицата „96“ и беше представена за първи път на живо на промото на албума на 20 октомври. Тогава организаторите бяха подготвили игри и томбули за публиката, която имаше възможност да избере коя песен от албума ще стане хит и следователно кое да е първото парче със самостоятелно видео.

Името на албума „96“ е вдъхновено от времето, за което целият албум е създаден на лагер за писане на музика – а именно 96 часа.

Освен с VenZy в новия албум Михаела има дуети и с Мария Илиева, Искрата и Дара Екимова.

Актуално

Избрано за вас