Мила Роберт поглежда на света с „Novi Ochi“

Снимка: East Art

Мила Роберт поглежда на света с „Novi Ochi“

Снимка: East Art
Сподели

Певицата Мила Роберт представи новия си хит “Novi Ochi”. Песента е продължение на трилогията от хитове “Pokemon”, “Me4ka” и “Kazino”. Te генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани. 

Песента “Novi Ochi” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов – L Padr3. Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е тяхно дело. Продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art. 

 “Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен

искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно,

че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме”, споделя за проекта Мила. 

Видеото към нея също е много специално за изпълнителката.

“Във видеото танцувам с много скъп за мен човек – партньорът ми от Dancing Stars – Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много. Премигващите очи във видеото са ми подарък от приятелите ми в Instagram. Казах им, че търся и за ден получих стотици невероятно красиви очи. Страшно съм благодарна, че хората решиха да ги споделят с мен, защото очите са порталът към душата”.

Мила Роберт определя проекта, който е партньорство между певицата и музикалната компания East Art, като “рестарт” и начало на “нова ера” за нея като артист. 

“Дай Боже на всекиму Novi Ochi”, казва Мила, вярвайки, че всеки заслужава много любов.

Актуално

Избрано за вас