МОЛЕЦ „не се разделят, но са по-обединени от всякога“

Снимка: Go Guide

МОЛЕЦ „не се разделят, но са по-обединени от всякога“

Снимка: Go Guide
Сподели

„Дали една от най-известните групи на българската музикална сцена в момента „Молец“ не се разделят?“. Това се питаха много техни фенове в социалните мрежи, а медиите излязоха с гръмки заглавия за края на групата. Полемиката се създаде по повод обявяването на предстоящия голям концерт на групата, кръстен „Последното“.

От „Молец“ обаче излязоха с официално обръщение, което опровергава всички слухове. В него се казва:

„От името на Крис Макаров и Юли Славчев, както и целия екип, който стои зад група МОЛЕЦ, искаме да обявим официално, че спекулациите, тиражирани в последната седмица относно разпадането на дуото, са неверни!

МОЛЕЦ не само не се разделят, но са по-обединени от всякога.

Крис и Юли споделят най-искрена и дълбока благодарност към всички свои фенове, които ги подкрепят и се вълнуват за всичко, което им предстои.

Снимка: „Молец“/Facebook

Официално обръщение момчетата от „Молец“ публикуваха и в социалните си мрежи.

Нов сайт и профили в социалните мрежи с различен облик, нова песен, както и грандиозен спектакъл в зала „Арена София“ на 21.11, са само част от вълнуващите събития, върху които Крис и Юли работят усилено в последните седмици. Предстои и поемането по важен творчески път по създаване на нова музика. Поради това за неопределен период от време групата няма да планира бъдещи концерти и публични изяви. Това се казва още в изявлението им.

Специалният им концерт ще включва редица талантливи артисти, а най-новото попълнение към програмата е участието на „Мистерията на българските гласове“. На сцената на „Арена София“ ще чуем изцяло нова песен от МОЛЕЦ заедно със завладяващия хор – колаборация, която ще бъде изпълнена за пръв и последен път по време на най-големия концерт на групата до момента.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас